Frissítve 2018. 09. 27. 18:00

Megvan a 100%-os eredmény, így minden Summerset tulajdonos mától hivatalosan is gazdagabb egy díszjószággal, egy hátassal és egy kastéllyal. Mindezeket október 10-én kapjuk kézhez. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett eme nagyszerű eredmény alakulásában!

Eredetileg:

Már megint ott tartunk - aminek nagyon örülünk, még mielőtt… -, hogy egymást érik a The Elder Scrolls Online eseményei. Vagy ládára vadászunk, vagy ünneplünk, vagy éppen felfedezünk, mint a soron következő Summerfall esemény során.

A szeptember 20. és 28. között megrendezésre kerülő “event” lényege, hogy az ESO közössége minden platformon, minden megaszerveren együtt, közösen, egymást segítve fedezze fel a legújabb kiegészítő, a Summerset helyszíneit és szerezze meg a Summerset Pathfinder achievementet. Amiért persze jutalom is jár, nem is kicsik, sőt, egyből három is: egy valódi kastély, egy hátas és egy díszjószág (nem feltétlen ebben a sorrendben).

Teendőnk nem sok van, csupán rendelkeznünk kell a Summerset kiegészítővel, és a bő egy hét alatt el kell látogatnunk az achievementhez szükséges, lentebb megadott helyszínekre. A csavar annyi a történetben, hogy nem csak nekünk, hanem a többi játékosnak is. Mindezt központilag a Zenimax Online Studios figyeli, olyannyira, hogy egy naponta frissülő weboldalon mi magunk is láthatjuk, hogy áll a projekt.

Az ajándékok ütemezése testvériesen (na jó, akkor nem testvériesen, hanem igazságosan) vannak elosztva, vagyis 33% progressnél megkapjuk a díszjószágot, 66%-nál a hátast, míg 100%-nál a villát. A százalékok a teljesítményre értendőek és visszamenőleg is számítanak, vagyis ha már most valaki rendelkezik ezzel az achievel, az is beleszámít az összesítésbe. Speciel pont emiatt áll a számláló máris 20%-on. A 100% nem azt jelenti, hogy a Summersettel rendelkező összes játékosnak meg kell csinálnia az achievementet (a fejlesztők belőttek egy számot, ahányszor szeretnék látni az achievement teljesülését, és ez a szám lett a 100%)! Fontos, hogy accountonként egy megaszerveren csak egyszer számít a  tíz helyszín felfedezése, így egy megaszerveren elég egy karakterrel beszállni a progressbe és teljesíteni a feladatot.

Ahhoz, hogy a jutalmat zsebre tehessük, két dolognak kell teljesülnie. Egy, rendelkezni kell a Summerset kiegészítővel. Kettő, 2018. júniusi premier és 2018. október 7. között legalább EGYSZER be kell lépni a játékba, hogy a rendszer érzékelje és nyugtázza az accountunkat. Ha a közösség nélkülünk eléri az "X" %-ot, akkor az "Y" jutalmat ugyanúgy megkapjuk, mint mindenki más anélkül, hogy egy fűszálat is keresztbe tettünk volna. Ez esetben legalább egy köszönömöt majd nyomjunk a többieknek, akik megdolgoztak a jutalmakért. De mivel biztosra akarunk menni és a cél a villa, irány Summerset és járjuk körbe az Altmerek otthonát!

Az esemény tehát szeptember 20. 17:00 óra és 28. 16:00 óra között zajlik, a jutalmak pedig október 10-én érkeznek majd.

Apró megjegyzés, hogy az Twitchen a dropok a Summerfall ideje alatt aktívak lesznek, lehet grindelni némi Ouroboros ládikát a progress közben. Illetve, az esemény ideje alatt a Summerset kiegészítő akciósan beszerezhető a legtöbb viszonteladónál ugyanúgy, mint a hivatalos digitális boltokban.

Megosztás

Tales of Tribute
ÚTMUTATÓ (ÚJ)
(készítette @Mahhdy)


Tales of Tribute
LEÍRÁS (ÚJ)
(készítette @drobova)

 

 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2003 - 2022.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.