oldal: 1 / 4

Az The Elder Scrolls sorozat játékaiban a karaktereket leginkább a skillek (képességek) határozták meg. Minél magasabb az adott skill, annál jobban tud bánni azzal a területtel a játékos. Egy magas One-handed (egykezes fegyver), de alacsony Two-handed (kétkezes fegyver) skillel rendelkező harcos nagyobb és halálosabb ütéseket tud be egy kisebb egykezes karddal, mint egy hatalmas kétkezes kalapáccsal, mert a skilljei alapján az előbbihez ért inkább. Ahogy egy alacsony Speechcrafttal (beszédkészség) rendelkező játékos sem fog rábeszélni senkit semmire, sőt, örülhet ha nem verik meg, ahányszor megszólal.

A Morrowind-ig 27, illetve az Oblivionban található 21 képességl helyett a Skyrimban csak 18 skill található. Legtöbbjük ismerős a korábbi játékokból, viszont újdonságként megjelentek a Perkek, amelyeket választva befolyásolhatjuk az adott képességünket. Szinte lehetetlen minden Perket megtanulni ugyanazon karakterrel, ezért mindenki döntse el, mi hasznos számára és mi nem.


A megújult skill táblázat

A 18 skill:

  • Combat (Harci) skillek:
    Archery, Block, Heavy Armor, One-handed, Smithing, Two-handed
  • Magic (Mágia) skillek:
    Alteration, Conjuration, Destruction, Enchanting, Illusion, Restoration
  • Stealth (Lopakodás):
    Alchemy, Light Armor, Lockpicking, Pickpocket, Sneak, Speech

 Megosztás

Tales of Tribute
ÚTMUTATÓ (ÚJ)
(készítette @Mahhdy)


Tales of Tribute
LEÍRÁS (ÚJ)
(készítette @drobova)

 

 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2003 - 2022.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.