Április elején a világ nagy része félreteszi egy napra a logikát, az észt, az értelmet és különféle bolondságok közepette próbálja átverni, megviccelni, meghökkenteni évről-évre a családtagokat, cimborákat, kollégákat. Tamrielben sincs ez másként, március végétől április első hetéig Ebonheart, Daggerfall és Vulkhen Guard határában gyűlnek össze a helyi bolondok, hogy - félretéve minden vagyoni és/vagy osztálybeli különbséget - vicces átverésekkel köszöntsék a helyi hatalmasságokat. Természetesen mindenkit szívesen látnak köreikben, ha át akarnánk verni egy helyi nemest, hiszen ahogy ők mondják, nincs is szebb annál, ha az átverés szenvedő alanya egy karót nyelt gazdag városi ficsúr.

Az esemény rendszerint tavasszal kerül megrendezésre, melynek során a napi feladatok jutalmai többek között új mementók, új dekorációs berendezések, vicces használati tárgyak is szerezhetőek, az összes kapcsolódó achievement teljesítése után megszerezhető "Royal Jester" címről nem is beszélve.

 

Részvétel és jutalmak

Először is nincs más dolgunk, mint teljesíteni a The Jester's Festival nevű küldetést, amelynek a végén megkapjuk a Pie of Misrule nevű mementót. A pitét elfogyasztva két órára 100% extra XP-t adó buffot kapunk. Ha már a korábbi években teljesítettük a küldetést, akkor irány a collection rész és használjuk a mementót, a küldetést nem kell újra megcsinálni.

A belépő küldetést teljesítve elérhetővé válnak a napi (daily) feladatok, amelyekért mindenféle jóságot tartalmazó ládikákat (is) kaphatunk (Jester’s Festival Reward Box).

A napi feladatokat/küldetéseket a Bolondok pavilonjánál, a három frakció uralkodóinak öltözött bolondoktól tudjuk felvenni Daggerfall, Vulkhel Guard és Ebonheart mellett.

Fontos, hogy egy-egy Bolond legeslegelső napi küldetés jutalma egy "Jester’s Festival Stupendous Box" lesz, amely különféle extra jutalmakat is tartalmazhat:

  • Cadwell’s Kitchen Arms stílus lapok
  • Új Mementó darabkák, amelyek összegyűjtve összerakható a Festive Noise Maker és a Jester’s Festival Joke Popper mementó.
  • Jokey Stealies (mindenféle vicces, de haszontalan cucc, amelyeket viszont jó pénzért el tudunk adni a vendoroknál)
  • Amár tavalyról is ismert két fajta Runebox: "Jester’s Scintillator" és a "Cherry Blossom Branch".

Vagyis naponta összesen három Stupendous ládát tudunk szerezni account szinten (minden helyszínen az adott Bolondtól egyet-egyet). Minden további napi küldetés jutalma a hagyományos Reward Box lesz.

Minden nap az elsőként teljesített napi feladat mellé jár 2-2 darab Event Ticketet is, melyből vagy Indruk evolúcióhoz szükséges tollat veszünk (egy toll ára továbbra is 10 Ticket) vagy beszerezhetjük a Springtide Indrik nevű díszjószágot.

Megosztás

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2005 - 2015.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.