Kurog Király, az Orkok vezetője nem csak a népe romokban lévő ősi fővárosának az újjáépítésébe kezdett bele, de eltökélt szándéka az is, hogy az Ork nemzetet újra, egy zászló alatt egyesítse. Az ötlet azonban nem aratott osztatlan sikert a nép jelenlegi vezetői között. Birodalom szerte hallani pletykákat az egyesítést ellenző és a saját hatalmukhoz feltétlen ragaszkodó Ork Hadurak közötti titkos összeesküvésekről.

Az Orsinium lesz a The Elder Scrolls Online első (sorrendben a második), kifejezetten a sztorira fókuszáló DLC-je, melynek tartalmát szinttől függetlenül bárki megismerheti, aki beszerzi a kiegészítőt (vagy előfizető).

A tartalomból:

 

Orsinium

Északon a Wrothgar hegység sziklái között az Orkok újra elkezdték az egykori ősi fővárosuk, Orsinium újjáépítését, már nem először a viharos történelmük során. De a büszke Orsimer nép nem adja fel sosem! Gyere, látogasd meg és fedezd fel az Orkok birodalmát, melyre az 1996-os The Elder Scrolls II: Daggerfall óta nem volt lehetőséged!

 

Rkindaleft

Rkindaleft egy hatalmas gleccser mélyén fekvő ősi Dwemer rom, melyet a mai napig csak az Ork gyermekeknek mesélt ijesztő rémtörténetekből ismerhet a világ. Az egykori gyerekmese azonban mégsem „csak” mese…

Az Orsinium DLC-ben a rom egy publikus dungeon lesz amely szeretettel várja azon kalandorokat, akik bátrak annyira, hogy csapattársaikkal egyetemben megpróbálják túlélni a helyi bossokat és az egyéb csapatos kihívásokat.

 

Old Orsinium

Az Orsiniumba megérkező bátor kalandorok megpróbálhatják felfedezni az ősi Ork főváros romjait is, melyet még az Első Érában pusztítottak el a szomszédos Breton és Redguard népek. Az egykor szebb napokat látott város mélyén – mely publikus dungeonként lesz jelent a DLC-ben - nem csak értékes kincsekre bukkanhatunk, hanem az Orkok történelmének megismerése mellett a bátrabb és ügyesebb kalandorok a három legendás, egykor a várost őrző Kapun (Smelter, Hammer és Temper) átjutva elérhetnek egészen Malacath szent tüzéhez is…

 

A Maelstorm Aréna

Kíváncsi vagy mennyit érsz, mire vagy képes? Teszteld le magad olyan ellenfelekkel szemben, amelyeket eddig elképzelni sem mertél! Harcolj, itt most az életed a cél! Szerezz hírnevet és tornázd fel magad a ranglétrán, hogy megszerezhesd a legjobbaknak járó legendás fegyvereket! Na, van bátorságod belépni az Arénába?

A Maelstorm Arénában kilenc különböző összecsapás vár ránk, két különféle fokozaton.

 

(bővebb infók hamarosan)

Megosztás

 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2005 - 2015.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.