Valamikor ősszel érkezik a következő DLC a The Elder Scrolls Onlinehoz, amely a “Shadow of the Hist DLC Dungeon Pack” becenevet kapta a fejlesztőktől. Ahogy az a nevéből is látszik, ezúttal az argóniai nép és Black Marsh lesz a központi téma. Mint sok korábbi kiegészítő esetében, most is érdemes külön szedni a tartalmakat, hiszen lesznek amelyeket csak azok élvezhetnek, akik megveszik a DLC-t és lesznek olyanok, amelyeket mindenki megkap. Lássuk a részleteket!

A Shadows of the Hist DLC Dungeon Pack tartalma:

Cradle of Shadows
A Sötét Testvériség argóniai “divíziójának” kell majd segítenünk Black Marshban, ami a szervezet ellen fordult ex-Testvériség tagokkal vív véres harcot. A Cradle of Shadow egy 4 fős dungeon lesz, normál (skálás) és veterán (maximum szintű) fokozattal. Illetve lesznek új monszta sisakok, mint jutalmak.

Ruins of Mazzatun
Mazzatun Romjai egy csapdákkal és feladványokkal teli ősi város, melyet az argóniai Xit-Xaht törzs irányít. Kedvenc szórakozásuk, hogy a szomszédos argóniai törzseket rabszolgasorba kényszerítik és a kísérleti patkányként használják őket a városban zajló eszement kísérleteikhez. A csapatunk feladata lesz, hogy legyőzzük a rabszolgatartó urakat és kiszabadítsuk a szerencsétlen argóniai kísérleti alanyokat. A Ruins of Mazzatun szintén egy 4 fős dungeon, normál és veterán fokozattal.

Az alapjátékhoz érkező ingyenes tartalmak:

Név, faj és megjelenés változtatás lehetősége
Ha kellően meguntuk már a kinézetünket, a nevünket, a fajunkat, vagy neadj’sten a nemünket, akkor hajrá, az Update 11-ben érkezik a változtatás lehetősége. Ehhez csak egy tokent kell majd vennünk és teljesen átvariálhatjuk a karakterünket. Hogy ez a token mennyibe fog fájni, egyelőre nem tudni.

Hel Ra Citadel, Aetherian Archive, és Dragonstar Arena fejlesztések
Mind a HRC, mind az AA és mind a DSA jutalmai és dropja fel lesznek tuningolva a maximum szintre. Sőt, a HRC és az AA esetében megjelenik a már jól ismert normál és veterán fokozat, vagyis már lvl10-es szinttől mehetünk oda a barátokkal takarítani, ha úgy tartja kedvünk, mind a két Trial a leader szintjéhez fog skálázódni.

Text Chat konzolra
Nincs mit hozzátenni, régóta kérték, hát most érkezik. Konzolon is elérhetővé válik a szöveges alapú kommunikáció azok számára, akik nem igazán szerették a hang alapút.

Új hajak és ékszerek
Több tucatnyi új, prémium minőségű haj, ékszer, tetoválás, stb. lesz majd elérhető az Update 11-től. Ezeket természetesen a Crown Store-ból lehet majd beszerezni.

Cyrodiil város-foglalás
A játékosok kérték, a ZOS megcsinálta. A következő DLC-től kezdve el lehet foglalni a Cyrodiilban található városokat, Cropsford-t, Vlastarust és Brumát. Mindegyik városban lesz három zászló - egy őrizetlenül hagyott, egy gyenge védelem és egy nagyon komoly védelem alatt álló. Ha egy frakció elfoglalja a várost, akkor nem csak feltámadási pontot jelent majd a későbbiekben, hanem elérhetővé válnak az az adott frakció számára az ottani komoly felszereléseket (lila cuccokat) áruló kereskedők is.

 

 

Röviden ennyi. Hamarosan érkezik a kontent a PTS-re, akkor majd többet fogunk tudni.
Ahogy kiderül, hogy mi mennyibe fog kerülni, szintén jelezzük.

Kövessétek addig is híreinket itt vagy a Facebook oldalunkon!


Megosztás

Tales of Tribute
ÚTMUTATÓ (ÚJ)
(készítette @Mahhdy)


Tales of Tribute
LEÍRÁS (ÚJ)
(készítette @drobova)

 

 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2003 - 2022.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.