oldal: 1 / 3

Armand Christophe
Az első feladatok a Császári Fővárosban

 

1. Finding the Thieves Guild

Éppen az Imperial City-ben raboltam ki egy boltot amikor hazajött a tulaj és rajtakapott a lopáson, azonnal hívta az őröket akik börtönbe vittek. Kiszabadulásom után bolyongtam, mikor egy dark elf nő a kezemb eadott egy levelet aztán ment tovább. A levél magától a Grey fox-tól jött aki azt írta hogy menjek a Waterfront District-be a Garden of Dareloth-ba éjfélkor. Elmentem a Garden of Dareloth-ba vártam éjfélig, beszéltem Armand-dal, odaadtam neki a levelet. Azt mondta hogy ha megcsinálom a tesztet akkor felvesz a tolvajok céhébe.

 

2. May the Best Thief Win

A teszt az volt hogy lopjam el Amantius Allectus naplóját. A közelben alvó koldus egy kis pénzért cserébe megmondta hogy a Temple District-ben van a háza. Miután betörtem a házába ott találtam Methredel-t, aki szintén a naplót akarta. A naplót a pince ajtajához közel találtam egy szekrényben. Miután elloptam indultam vissza Armand-hoz aki bevesz a tolvajok céhébe.

 

3. Untaxing the Poor

Először össze kellett szednem 50 arany "fencet" (lopott cuccok eladásából befolyt összeg) ezért eladtam a lopott holmiaimat amikből összejött az 50 arany. Armand azt a küldetést adta hogy lopjam el az adókat tartalmazó papírt az Arboretum Districtból a South Watch Towerból. Éjjel mentem mert akkor a legtöbb őr alszik egy darabig még minden csapóajtó nyitva volt de a legfelső zárva volt. Egy tolvajkulccsal kinyitottam és a szekrény ből kiloptam a papírt. Halkan indultam lefelé holy fel ne ébresszem az őröket. Mikor kijutottam mentem a szokásos helyre éjfélkor.

 

4. The Elven Maiden

A következő munkám az volt hogy lopjak el egy szobrot a Cheydinhal-i templom kriptájából. Gondoltam ez egy egyszerű feladat lesz. Éjjel mentem hogy ne vegyenek észre. Az undercroft-ban egy őr járőrözött de szerencsére sikerült ellopnom a szobrot. Kilopakodtam a templomból visszautaztam az IC-be vártam éjfélig de Armand nem jött, de volt egy pár őr aki őt kereste. Vártam egy kicsit hátha előlopakodik Armand, de helyette Methredhel-lel találkoztam. Ő azt monta hogy rejtsem el a szobrot Myvryna Arano szekrényébe és szóljak az őröknek hogy tudom hol a szobor. A háza a közelben volt elrejtettem a szobrot és szóltam Hieronymous Lex-nek. Először nem hitte el de miután lefizettem bement a házba és lecsukta Myvryna Arano-t. Éjfélkor újra megjelent Armand előléptetett banditának és elküldött S'krivva-hoz Bravil-ba.

 

 Megosztás

Tales of Tribute
ÚTMUTATÓ (ÚJ)
(készítette @Mahhdy)


Tales of Tribute
LEÍRÁS (ÚJ)
(készítette @drobova)

 

 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2003 - 2022.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.