Az Imperial City DLC megjelenésével mindenki számára elérhetővé vált a két új stílus (Xivkyn és a Glass), amelyre sok kalandozó várt már. Úgy tűnik most már semmi sem akadályozhat meg minket abban, hogy magunkhoz öleljük szeretett páncélstílusunkat, vagy mégis?

Eddig nem foglalkoztam vele különösebben, mivel még az új buildek is tesztelés alatt állnak. Ma döbbentem csak rá, hogy a Zenimax-osok lassan már nem is burkoltan kényszerítik a játékosokat arra, hogy a Crown Store-ból vásároljanak. A Glass stílus megszerzése például egészen fantasztikusra sikerült. A napi kovács, ruha és fa küldetések teljesítésével esélyünk van arra, hogy kapunk 1 darab Glass papírtöredéket. Ebből kell tíz darab, meg a Soul Gem árustól egy Merethic Restorative Resin, amely 10.000 aranyba kerül. Ha nálad van a 10 db papír, akkor a Resin-t használva kapsz egy random Glass fejezetet (Cipő, öv, sisak...). Értitek? Én nem. 3 karakterrel nyomtam a napi küldiket 1 hétig, 2-3 szakmát leadva naponta, mire a 10 db összejött, egy átlag játékosnak mennyi esélye van összerakni?

Szerencsére, ha sikerül összerakni egy fejezetet, akkor már csak 10 db Malachite Shards-ot kell finomítani, hogy a stíluskő is meglegyen. Nekem 1 hét alatt 4 darab esett, habár nem voltam túl szerencsés eddig ilyenekkel.

Mi ezzel a gond? Igazából semmi, mivel a korona boltban hamarosan úgyis kapható lesz, akit érdekel meg fogja tudni venni, a kitartó játékosok kifarmolják és megveszik, a nagyon gazdagok, már rég megvették, a sima játékosok meg...b2p a játék, valamit valamiért. Azt az egy dolgot nem értem, hogy minek ennyire túlbonyolítani, a Dwemer stílus fejezetek megszerzése is farmolós volt, még csak nem is egyszerű, de legalább jópofa, de ez? Hát nem tudom, jóhogy nem egy termonukleáris robbanófejet kell már összerakni, hogy esélyünk legyen egy gatya stílusra.

A Xivkyn stílus megszerzése például ugyanolyan, mint a Dwemeré. Esélyed van hogy pottyan, Boss-ból és ládákból, ahogy a stíluskő is. A stílusköve ráadásul TVS-ért is megvehető az árustól. A nagyon szerencsések egyébként lehet egyből a teljes sárga stíluskönyvet is megkaphatják, hiszen droppja van, csak igen alacsony.

 

Remélhetőleg a többi stílus bevezetésével nem szállnak el ennyire. Akinek van valami ész a fejében, az pontosan érti, hogy nincs előfizu, így vannak extrák, amikért szenvedni kell, vagy pénzt kell rá áldozni, fölösleges űrprogram nehézségű stílus szerző programokat kitalálni a játékhoz.

Megosztás

Tales of Tribute
ÚTMUTATÓ (ÚJ)
(készítette @Mahhdy)


Tales of Tribute
LEÍRÁS (ÚJ)
(készítette @drobova)

 

 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2003 - 2022.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.