Tegnap a Facebook oldalunkon (a friss hírek miatt érdemes csatlakozni) már jeleztük, hogy a Bethesda (mint kiadö) és a Zenimax Online Studios (mint fejlesztő) úgy döntött, hogy ideje egy újabb promóciónak a lassan 9 millió játékost elérő The Elder Scrolls Onlinenal kapcsolatban. A sok próba/trial időszak után ezúttal azoknak kedveskednek, akik jelenleg is játszanak és nap mint nap Tamrielben kalandoznak. Ezúttal tehát csak az aktív játékosok kapják meg az ajándékokat, amely nem más, mint az ESO+ előfizetési rendszer kipróbálási lehetősége, illetve jelenleg is előfizetők számára ingyen ládák osztogatása. Lássuk a pontos részleteket (a lapozás után)!

Az akció 2017. július 5-től (magyar idő szerint délután 15:00-16:00 óra)
öt napon át egészen július 9-ig (magyar idő szerint július 10. hajnali 05:00-06:00) tart.

Jelenlegi előfizetőknek

Ha az akció ideje alatt minden nap belépünk a játékba, akkor naponta kapunk 1-1 ingyen Dwarven Crown Cratet. Az öt nap alatt maximum öt darab szerezhető. Ezeket majd csak július 17-én fogjuk birtokba venni. Ha egy napot is kihagyunk, nincs baj, csak hát arra a napra nem lesz ingyen láda.

 

Aktív, de nem előfizető játékosoknak

Július 5. és 9. között mindenki előfizetővé, vagyis ESO+ tagság birtokosává válik öt napra, annak minden előnyével együtt. Ehhez nem kell más tenni, mint belépni a játékba és a Crown Store – Featured fülében kiválasztani az „ESO Plus Free Trial”-t és aktiválni. Ha ezt megtettük, akkor

  • Elérhetővé válik az összes eddig megjelent DLC tartalma. Az ESO: Morrowind kiegészítő nem, az továbbra is független az ESO+ előfizetéstől. Minden tárgy, amit az öt nap alatt szerzünk megmarad az akció vége után is, viszont a zónák és a küldetések csak ez idő alatt lesznek ingyen elérhetőek.
  • Elérhetővé válik a Crafting Bag, vagyis az összes nyersanyagunk a bankból és a hátizsákból átkerül a „feneketlen” Crafting Bag, nem kevés helyet felszabadítva ezáltal. Az esemény vége után a cuccok maradnak a Crafting bagban, semmi sem tűnik el, viszont onnantól kezdve az újonnan begyűjtött nyersanyagok már megint a hátizsákba és/vagy a bankba fognak kerülni. Szakmázás során természetesen továbbra is használhatjuk azokat, amelyek a Crafting Bagba kerültek át korábban.
  • A bankunk tartalma meg fog duplázódni. Az akció után majd vissza fog állni a normális méretre, de fontos megjegyezni, hogy ha az öt nap alatt telepakoljuk a bankot mindenféle szajréval, akkor ezek a cuccok megmaradnak és az akció után is elérhetőek lesznek. De, újabb tárgyat addig nem tudunk visszarakni a bankba, amíg az abban tárolt tárgyak mennyisége nem csökken az eredeti limit alá.
    Egy példán keresztül: 200-as bankunk 400-asra fog nőni. Rakunk bele 350 darab tárgyat, így a telítettsége 350/400 lesz. Akció végével a bank ismét 200-as lesz, de a tartalma marad 350/200. Ekkor újabb tárgyat nem tudunk már belerakni, mindaddig, amíg ki nem veszünk legalább 150+1 tárgyat és a bank telítettsége nem csökken vissza minimum 199/200-ra.
  • 10%-kal több XP-t, aranyat és szakmai XP-t kapunk, illetve 10%-kal gyorsulnak a kutatásaink (trait research) az akció ideje alatt.
  • Az ingatlanjainkban felhasználható tárgyak maximális száma is duplázódik az akció ideje alatt, majd utána visszaáll az eredetire. Az eljárás hasonló, mint a bank férőhely esetében, vagyis a kihelyezett tárgyak a helyükön maradnak, de ha újat akarunk kirakni, akkor vissza mennünk az eredeti limit alá.
  • Lehetőségünk lesz átfesteni a kosztümöket. Az akció után megmaradnak a festések, de ingyen módosítani nem tudunk rajtuk, ezért óvatosan bánjunk a Dye rendszerrel, ne bánjuk meg később, hogy minden pink színűre lett festve poénból!
  • Természetesen az ESO+ próba időszak alatt nem jár Dwarven Crown Crate, ahhoz eredetileg is előfizetőnek kell lennünk.

Röviden ennyi.

Megosztás

Tales of Tribute
ÚTMUTATÓ (ÚJ)
(készítette @Mahhdy)


Tales of Tribute
LEÍRÁS (ÚJ)
(készítette @drobova)

 

 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2003 - 2022.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.