Hamarosan érkezik az idei utolsó The Elder Scrolls Online DLC, a Murkmire. A mai napon azt is megtudtuk, hogy a "hamarosan" pontosan azt jelenti, hogy PC-n október 22-én, míg konzolra november 6-án kezdhetünk bele a kalandokba. Apropó kalandok, két fontos információ is napvilágot látott ma. Egyik, hogy a DLC ingyen is beszerezhető lesz a “daily login rewards” részeként - bár ezt eddig is tudtuk -, ha novemberben legalább 24 napon keresztül legalább egyszer belépünk - na ez az új infó. Természetesen, aki nem akar ezzel szöszölni, az fizethet érte Crownnal is, mint minden más DLC esetében. Kettő, mai naptól kezdve elérhető a Murkmiret felvezető küldetés. Sőt, küldetések!

A prológus küldetéseit vagy a Crown Storeból (természetesen ingyen), vagy a városokban található segítségkérő plakátok segítségével tudjuk elindítani. Mind a két megoldás oda vezet, hogy elveszettnek hit ereklyéket kell összegyűjtenünk, melyeket egykoron Black Marshból loptak el. A kincsvadászat közben szépen lassan majd körvonalazódik az is, hogy mivel is fogunk foglalkozni a Murkmire kalandjai során.

A bevezető küldetések két darab sztori jellegű feladatból és hat darab napi (daily) feladatból állnak. Ha a két sztori feladatot megcsináljuk, akkor a jutalmunk egy memento. Ha a napikat is teljesítjük, akkor az így kapott ládákban található “töredékekből” összerakhatunk egy egyedi Swamp Jelly díszjószágot. Összesen hét darabot kell összeszednünk mindehhez.

Fontos megjegyezni, hogy mind a sztori, mind a napi küldetések elérhetőek lesznek a Murkmire megjelenése után is, vagyis aki cask később tudja/szeretné a jutalmakat bezsebelni, az emiatt ne aggódjon, lesz rá lehetősége.

Jó játékot!

Megosztás

Tales of Tribute
ÚTMUTATÓ (ÚJ)
(készítette @Mahhdy)


Tales of Tribute
LEÍRÁS (ÚJ)
(készítette @drobova)

 

 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2003 - 2022.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.