oldal: 1 / 4

Bevezető

Egyike Vvardenfell legnépszerűbb legális céheinek, bár ez a helyzet sajnos éppen nem érvényes Cyrodiilra, ahol rengeteg tag, és kívülálló jegyzi meg nekünk, hogy bizony jobb napokat is látott már a szervezet...na de itt vagyunk mi, akik majd felvirágoztatják! Akik nem kedvelik a mágusok hókuszpókuszait, a tolvajok hátsó szándékait, azoknak itt a helyük. Nincs is más dolgunk, mint megkeresni a vezért Anvilban, a helyi Harcosok Klubjában, aki örömmel fel is vesz minket, tekintve hogy mostanában elég ritkák a jelentkezők, dacára a magas fizetésnek. A legtöbb átlagember inkább a munkájából él meg, minthogy valamilyen veszélyes de jól fizető küldetésben otthagyja a fogát. Válaszolunk néhány kérdésre, és ha a Guildmaster mindent rendben talált (azaz tiszta az előéletünk, nincs rajtunk vérdíj), máris gyarapítottuk a szervezetet önmagunkkal.

 

Kezdetben

Mivel friss tagok vagyunk, ne várjunk a polgároktól "Uram", "Hölgyem" megszólítást, annak is örülhetünk, ha nem röhögnek ki a hátunk mögött minket, ujjal mutogatva hogy "ezt nézd, még egy vesztes munkanélküli!" Pár előny azért jár még ezzel a kezdeti ranggal is:

  1. Innen kezdve bármit elvehetünk a Guildből, kivéve a Guildmaster's Chestben lévő dolgokat, erre csak akkor nyílik lehetőség, ha elértük ezt a rangot.
  2. Aludhatunk az ágyakban, kivéve ugye a helyi Masterét.
  3. És a legfontosabb: A céhekben tartózkodó oktatók némi fizetség fejében örömmel megtanítanak bizonyos dolgokat a hozzájuk tartozó Skillekből. Természetesen legtöbb a Blade, Block, Blunt és Heavy Armor képzettségekből van, de hát ez mégiscsak a Fighters Guild.

Ahogy szépen sorban végezzük el a ránk kiszabott küldetéseket, úgy nő a házon belüli megbecsülésünk, illetve rangunk, és tapasztalatunk, míg végül akár versenybe szállhatunk a Master címért is. Ha elértük ezt a rangot, onnan kezdve még akár utasításokat is kiadhatunk a tagoknak, így működtetve a szervezetet.

Baj van!

Nos amire minden céhnél figyelni kell, itt sincs másképp. Eszünkbe se jusson elvenni valamilyen személyes dolgot a kollégáktól, mert a kezdeti figyelmeztetések után könnyen bajba kerülhetünk, és bár magas Personyality-val ill. egyéb feladatokkal visszakönyöröghetjük magunkat, újra Associate szinten fogunk mozogni megbecsülésileg, azaz majdhogynem mindenki gyűlölni fog bennünket. Ugyanúgy járunk ha megtámadjuk, ne adj' isten megöljük valamelyik kollégát.

 

Tanácsok

Minél magasabb rangban vagyunk, annál jobban fognak kedvelni. Használjuk ezt ki, és így sok értékes aranyat mentünk meg. Minden Fighters Guildben vannak ún. "Fighters Guild Porterek". Ők lényegében afféle "gondnokok" és a helyi hírek megtárgyalásán kívül lehetőségünk van megjavíttatni a fegyvereinket velük.

Fontosabb küldetéseket adó Céhek az alábbi városokban találhatók:

  • Cheydinhal
  • Chorrol
  • Leyawiin
  • Bruma
  • Anvi

A küldetéseken kívül (amiket csak sorrendben járhatunk végig), néha kaphatunk kisebb "duties" jellegű feladatokat is. Általában valamilyen Civil bíz meg minket ilyenkor, és személyesen fizeti ki a küldetésért járó összeget.

 Megosztás

Tales of Tribute
ÚTMUTATÓ (ÚJ)
(készítette @Mahhdy)


Tales of Tribute
LEÍRÁS (ÚJ)
(készítette @drobova)

 

 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2003 - 2022.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.