Végre a speciális események és fesztiválok terén is zajlik az élet Tamrielben. Ahhoz képest, hogy a premierkor a fejlesztők teljesen elzárkóztak az időszakosan megjelenő „eventektől”, most egymást érik az ilyen-olyan extrákat nyújtó ünnepek. Alig ért véget az Orsiniumi „dupla jutalom” és az ingyen Crown ládikát ajándékozó hosszú hétvége, máris kezdetét veszi az ESO 10 milliós játékbázisát ünneplő „10 millió történet” nevű esemény, mely november 30. és december 6. között zajlik, két részből áll, de mi magyarok csak az egyiken, a játékban zajlón tudunk részt venni.

Az esemény lényege a csapatjátékos tartalom népszerűsítése, az ott szerzett élmények megosztása, illetve az ott megismert új játékosok közötti esetleg új ismeretség kialakítása. Ennek megfelelően a feladatunk nem lesz más, mint NAPONTA megcsinálni egy-egy random dungeont, a DUNGEON FINDER segítségével (normál vagy veterán szint nem számít).

Ha teljesítjük a dungeont (régi vagy újdonsült társainkkal), akkor a szokásos jutalmak végén kapunk egy MYSTERIOUS REWARD BOX-t, amely jobbnál jobb jutalmakat rejt(het) magában. Fontos, hogy az extra ládika egy karakterrel naponta csak egyszer szerezhető meg, de naponta több karakterrel (altokkal) is bezsákolható a jutalom - csak időnk és idegrendszerünk bírja a meneteket!

A ládikában találhatunk Dye (festékeket), Crown Repair Kits vagy Crown Mimic Stone csomagokat ugyanúgy, mint Kincses térképeket (Treasure Maps), Tranmute Crystals (a trait cseréhez) vagy akár Crown Experience Scrollst is.

Na persze a jobb és ritkább jutalmak sem maradnak el, ugyanis a ládák tartalmazhatnak kosztümöket (Costumes), hobbi állatokat (Pets), hátasokat (Mounts) az eddig megjelent ÖSSZES és a jelenleg aktuális CROWN STORE kínálatból, ami azért már nem semmi! :)

Sőt! Ha valaki nagyon mázlista, akkor kifoghatja a 20 ingatlant vagy a 20 hátast tartalmazó „jackpot” főnyereményt, mely a legritkább (és legdrágább) házakat és mountokat tartalmazza, lásd a Grand Topal Hideawayt vagy a Great Elk hátast!

Nem maradt más hátra, mint sok sikert és kitartást kívánni a november 30. és december 6. közötti időszak random dungeonjaihoz!

Megosztás

Tales of Tribute
ÚTMUTATÓ (ÚJ)
(készítette @Mahhdy)


Tales of Tribute
LEÍRÁS (ÚJ)
(készítette @drobova)

 

 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2003 - 2022.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.