...a The Elder Scrolls sorozat folyik mostanság.

Kezdődött azzal, hogy megindult a második béta hulláma a The Elder Scrolls Online-nak, amelyből egy láthatóan fogalmatlan és roppant ostoba játékos csinált egy 20 perces "gameplay" videót. Ez aztán bejárta a netet, és olyan hisztit generált, amelyet ritkán látni. Az emberek többsége nem bírta/tudta felfogni, hogy a grafika low settingsen fut jelenleg a bétában, hiába is volt high-ra állítva, egyszerűen nem érhetőek el a kliensben ezek a jobb lehetőségek jelenleg. Illetve, kész tényként kezelte jó pár ember, hogy a bugos hitbox és lagok miatt "késdobáló" farkasok és kalózok a végső verzióban is ilyenek lesznek. Bár a kedvenc mind közül az egyik magyar kommentelő volt, aki a mudcrab-t (iszaprákot) "elcsépelt" ellenfélnek nevezte, amikor a TES játékok legalább annyira kultikus "szörnyei", mint a drága Cliff Racerek... Szóval volt nerdrage keményen, de aki ez alapján ítéli meg a játékot, az magára vessen! Mivel bétáról van szó, a játékon van még mit alakítani és csiszolni, és fog is még rengeteget változni. De hát erről szól a béta, és ezért sem adnak ki videóanyagot a fejlesztés ezen szakaszából.

Linkeket a The Elder Scrolls HQ Facebook oldalán vagy a Fórumban találtok, bár gondolom aki akarta, már látta a videót. Az elderscrolls.hu-ra nem fognak kikerülni ilyen, az NDA (titoktartási szerződés magyarul) ellenére elkészült anyagok. Sajnálom.

Második hír, hogy az Ausztráloknál besorolásra került az The Elder Scrolls Arena produktum, amely ugyebár egy közel 20 éves darab. "M" besorolást kapott, a játékban található "mérsékelt" erőszakosság miatt. (Violence - Moderate Impact). Emellett megjelent a Multi Platform bejegyzés is, amely a korábbi kizárólag DOS játék esetében előrelépés. Hogy mi lesz ebből, egy reboot, egy remake vagy valami más, kiderül hamarosan. A legesélyesebb talán egy remake, mobil platformokra. "E fiúból remake lesz, akárki meglássa..." - és szegény Arany János forog is a sírjában... :)

Frissítés:
"It apparently was never formally in their system because the release of Arena pre-dated [the Australian Classification Board's] existence," Bethesda VP of PR and Marketing Pete Hines tells Joystiq. "This is simply an error on [the classification board's] part. It should just say PC, not multiplatform. We've notified them and they're going to fix. There is no new version of the game coming. Just a clerical mix-up."

Vagyis, apró technikai malőr volt a dolog, nem jön új verzió az Arenaból. Nagy sóhaj, de ez van. Azért mobilon elszórakoztunk volna egy felújított verzióval... LINK

Aztán jött a mai hír, Pete Hines alelnöktől, ami aztán a hivatalos Bethesda blogon is megjelent, miszerint a Skyrim fejlesztése véget ért.

Lesznek még apróbb javítások, bugfixek, de DLC - se kicsi, se közepes, se nagy - nem lesz. A csapat már javában dolgozik egy másik, be nem jelentett projekten, és innentől kezdve teljes energiával arra összpontosítanak. Hogy, ez a projekt micsoda, egy új TES rész (amire kevés az esély most, majd később talán), vagy a korábban említett Arena remake/reboot (szintén kevés az esély, nem kell ahhoz egy teljes stúdió), vagy Fallout IV (legnagyobb esélye ennek van, hiszen jönnie kell lassan), vagy Dishonored második rész, esetleg Doom 4? Ki tudja.


Köszönjük srácok!

Egy biztos. az OXM magazinnak Pete Hines nyilatkozott nem olyan régen, és ezt találta mondani:"Obviously the Elder Scrolls Online is out and we've got the Dishonored DLC, but we will be announcing new stuff and making some noise, and I think when we get the chance to show you guys what we're up to, that you'll sit up and take notice." Mondanánk erre, a klasszikus "Winter is Coming" mondatot, de az meg egy másik nagyszerű mese.

Bár, ha már a Game of Thronesnál járunk, amely piciny hazánkban a Trónok Harca néven fut, akkor következzen egy kis videó a gamespot jóvoltából, amelyben öt darab GoT modot tesztelnek a fiúk és lányok. A Baratheon páncélt leszámítva senki se gondoljon nagy dolgokra, total conversionra vagy egyéb minőségi modokra, sőt... bár az "ördögfióka/imp" Tyrionnal - mint felbérelhető segéddel - az oldalunkon nekiesni a Lannistereknek? Hát az "epic" :) És Benjen Stark is előkerül végre.

Nem akar valaki egy Game of Thrones játékot csinálni Skyrim motorral? Na? Valaki?

Megosztás

 

Készülőben lévő DLC-k
és nagyobb változások:

 

Deadlands
sztori alapú DLC
(2021. november)

 

 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

Hasznos oldalak

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2005 - 2015.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.