Roppant szoros csatában, de a The Elder Scrolls sorozat végül csak elnyerte a megtisztelő "Az évtized játéksorozata" címet, a méltán híres GTA széria ellenében a Gamespot szavazásán. (52,5% - 47,5% a végeredmény a TES javára) Rövid időn belül ez a második nagy szavazás, ahol a nyer a sorozat. Vagyis, akik a múltkor kétségbe vonták az Amazonos elsőség jogosságát - bár azok úgy sem olvassák ezen sorokat - talán már elhiszik, hogy tényleg jó ez a széria, és nem csak a szél fújta össze azt a szakajtónyi díjat és elismerést, amelyet begyűjtött idáig a szakma és a játékosok részéről.

De az élet nem áll meg. A GTA revansot fog venni a hamarosan érkező új résszel, amire pedig a TES fog válaszolni a tavasszal érkező The Elder Scrolls Online-nal. És akkor még a Dragon Age, Witcher vagy Mass Effect sorozat következő részeiről nem is beszéltünk. Az a legszebb az egészben, hogy ezzel a "versengéssel" leginkább mi, a játékosok járunk jól.

Gratulálunk a győzelemhez és köszönjük mindenkinek, aki szavazott!

Csak érdekességként, a kieséses rendszerben a következő sorozatokkal szemben nyert párharcot, majd jutott a döntőbe a TES sorozat: Starcraft, Super Mario, Half Life, Metal Gear Solid, Fallout, majd a döntőben a már említett GTA. Erre szokták mondani, hogy "nem semmi egy lista".

Megosztás

 

Készülőben lévő DLC-k
és nagyobb változások:

 

Deadlands
sztori alapú DLC
(2021. november)

 

 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

Hasznos oldalak

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2005 - 2015.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.