Matt Firor a gamestar.de újságnak nyilatkozott a Gamescom 2013. alatt, és végre lerántotta a leplet az üzleti modellről: az előfizetéses modell mellett döntöttek.

"We are going with the subscription model for ESO."

A The Elder Scrolls Online a szokásos mmo standard szerint jár el, vagyis a játék megvételéhez jár 30 nap "ingyen" (bár ez a kifejezés eléggé téves), mindenféle megkötés nélkül. A harminc nap letelte után kell majd fizetnünk, ha folytatni szeretnénk a karrierünket. A havidíj szintén a szokásos $14.99/€12.99/£8.99/hónap körül fog mozogni, és lesz lehetőség Game Time Card-dal is fizetni. Ahogy lenni szokott, ha egyszerre több hónapot fizetünk ki, akkor kapunk némi kedvezményt.

Fontos megjegyezni, hogy a Zenimax és a Bethesda az előfizetési modell választásával nem vonja kétségbe a B2P és F2P rendszereket, hiszen bizonyítottan azok is működnek. Egyszerűen arról van szó, hogy ez, a havidíjas rendszer áll a legközelebb ahhoz, amit az ESO-ban szeretnének megvalósítani:,a folyamatosan bővülő tartalmakat, és a játékosok közötti egyenlőséget. Nem kell attól tartania senkinek sem, hogy bárki a pénzéért előnyt szerez, vagy olyan lehetőségekhez jut, amelyet más már nem engedhet meg magának. A havidíjért cserébe mindenki mindent korlátlanul elérhet és használhat. Nem kell amiatt aggódnia senkinek sem - mint esetleg más, mikrotranzakciós játékok esetében -, hogy vajon miért fizessen legközelebb? Extra karakter helyekért, vagy heti plusz két dungeonért, gyorsabb lovaglásért, stb.? A havidíjért cserébe mindent megkap a játékos.

A megjelenés után folyamatosan fogjuk kapni a tartalmakat: új dungeonokat, új céheket, új zónákat, új skilleket, stb. Nincs még pontos ütemterv, hogy milyen sűrűséggel érkeznek ezek, de nagyjából 4-6 hetente kell számolni új tartalommal.

Új screenshotok (elvileg vannak még, csak le kell őket vadászni - Lorkhan)

További részletek hamarosan.

Megosztás

 

Fontosabb információk:

 

Eddig megjelent DLC-k:
(kisebb kiegészítők)


Imperial City
(PVP tartalom)

Orsinium

(PVE/sztori alapú)

Thieves Guild
(PVE/sztori alapú)
Dark Brotherhood

(PVE/sztori alapú)

Shadow of the Hist

(PVE/Dungeon DLC)
One Tamriel

(openworld gameplay
bevezetése)

Homestead

(PVE/Housing DLC)

Horns of the Reach

(PVE/Dungeon DLC
)
Clockwork City
(PVE/sztori alapú)

Dragon Bones
(PVE/Dungeon DLC)
Wolfhunter
(PVE/Dungeon DLC)

 

 

Eddig megjelent Chapterek
(nagyobb kiegészítők)

The Elder Scrolls Online:
MORROWIND

2017. június


The Elder Scrolls Online:
SUMMERSET

2018. május


 

Készülőben lévő DLC-k,
nagyobb változások:

Murkmire
(PVE/sztori alapú)
(2018. tél)


 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

Hasznos oldalak

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2005 - 2015.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.