Bár lassan másfél hete már, hogy az utolsó hír megjelent az oldalon, de ez nem jelenti azt, hogy nem történtek érdekes dolgok a The Elder Scrolls Online világában. A legfontosabb, hogy megérkezett az Update 3, és vele együtt a festékes rendszer (Dye System), a guildek által felbérelhető árusok (Guild Traders), jöttek új guild rangok, tabardok, logók, stb. (Heraldry), véget értek a régi Hadjáratok + jöttek helyettük újak, speciálisak (Campaign), új nehézségi fokozat lett elérhető a Trialokban és végre instant lett a fegyver csere (Weapon Swap) is. A sok újdonság közé bekerül némi hiba is, de ezek nagy részét a mai frissítés (v1.3.4) javította.

De ezeken kívül is történtek érdekességek az elmúlt hetekben. Nem nagy sztorik ezek, de azok kedvéért, akik nem követik a Facebook oldalunk napi történéseit, összefoglaljuk gyorsan az ugrás után:

  • Running kolléga összerakott a The Elder Scrolls Online világába most csatlakozók számára egy igencsak tartalmas és szinte mindenre kiterjedő útmutatót. Érdemes sűrűn ránézni, mert folyamatosan frissül a tartalma újabb és újabb fontos tudnivalókkal.
  • A Halls of Champion nevű albumunk ismét megnyitotta kapuit, még akkor is, ha valójában sosem volt az zárva, max a béta után már nem volt "szezonja". :) Küldjétek be újra a saját karaktereitek fotóit (+ név, faj és osztály), hogy a Hősök Csarnokába kerülve azok megmaradjanak az utókornak!
  • Feltettünk egy új kérdést is a hamarosan érkező Justice Systemmel kapcsolatban - lásd jobb oldalon "A Justice System "lehetőségei" közül melyik karriert választod majd?" szavazást.
  • Bár az Update 3-ból kimaradt, de hamarosan lesz lehetőség majd a pajzsok (Shields) festésére is.
  • A "Daedric Red" festék/szín megszerzésének útmutatóját pedig erre találjátok.
  • Az Update 3-ban megváltozott szett tárgyak régi/új bónuszainak összefoglalóját pedig ERRE (ESO Fashion) vagy ERRE (Dulfy) találjátok.
  • Az ESO és a Zenimax OS idén is jelen lesz a GamesCom rendezvényen Kölnben, így aki épp' arra jár augusztus 14-17 között, ugorjon be hozzájuk egy pacsira és próbálja ki a 3v3 arénát!
  • ...és bár semmi köze a TES világához, de nyugodj békén Robin! Nagy gamer, de még nagyobb színész voltál, részünkről köszönjük, hogy szórakoztattál minket a földi pályafutásod alatt! Legyen könnyű neked a föld! :(
Megosztás

 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2005 - 2015.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.