Pár hónapja, valamikor 2014. augusztusában indult el az ESO hűség programja, amely a játék mellett kitartó játékosokat díjazza majd bizonyos időközönként. Aki minimum három hónapig előfizetője volt a játéknak (az „ingyenes” 30 napot leszámítva és akár megszakításokkal is), az már kapott szeptemberben (vagy amikor elérte a három hónapot összesen) egy High Hrothgar Wraith névre keresztelt jószágot.

Tegnap, egy nappal az Update 5 premierje után a Zenimax Online Studios bejelentette, hogy az ESO hűség program következő lépcsőfoka a „hat hónapnyi” előfizetés lesz. Vagyis, aki összességében legalább fél évig előfizetője volt a The Elder Scrolls Onlinenak, az megkapja petnek a TES játékok egyik legnépszerűbb ellenfelét/szerkezetét, a lenti képen is látható Dwemer Sphere-t. Természetesen a program ezzel nem ért véget, további jutalmak érkeznek majd a későbbiekben.

Ehhez kapcsolódóan érdemes észben tartani, hogy hamarosan kapunk egy külön „tárhelyet” a peteknek, trófeáknak, és egyéb ránézésre haszontalan lomnak, amelyeket nincs szívünk eldobni, ezért csak gyűlnek, csak gyűlnek és közben foglalják a drága (szó szerint) helyet a bankban :) Addig bírja ki mindenki, és ne dobjon el semmi olyat, amit később hiányolhat! De erről lesz majd szó bővebben is hamarosan, az Update 6 beharangozójában.

Megosztás

 

Fontosabb információk:

 

Eddig megjelent DLC-k:
Imperial City
Orsinium
Thieves Guild
Dark Brotherhood
Shadow of the Hist
(Dungeon DLC)
One Tamriel
Homestead
(Housing)
Horns of the Reach
(Dungeon DLC)
Clockwork City

Dragon Bones
(Dungeon DLC
)

 

Eddig megjelent Chapterek
(önálló kiegészítők)

The Elder Scrolls Online:
MORROWIND

2017. június 6.


The Elder Scrolls Online:
SUMMERSET

2018. május 21.


 

Készülőben lévő DLC-k,
nagyobb változások:

Wolfhunter
Dungeon DLC
(2018. nyár/ősz)

 

Murkmire
új sztori + zóna DLC
(2018. tél)

 

 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

Hasznos oldalak

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2005 - 2015.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.