Kedvenc témánk, ideje kicsit foglalkozni vele. Miért van erre szükség? Mielőtt ebbe belemennék, mindenképp érdemes itt kijelenteni, hogy kezdő játékosoknak nem ajánlott, mivel az ESO nagyon jó és érdekes küldetésekkel rendelkezik. Az mmo-k közül a legjobbal és a lore is van annyira érdekes és kidolgozott, hogy egy karakterrel érdemes mindent végigcsinálni, beleélni magatokat a világba, elveszni benne. DE.

Azok, akik már ezen túl vannak, 2., 3. karaktert szinteznek, vagy nem érdekli őket a lore, a küldetések, azoknak jól fog jönni egy módszer, amivel jóval gyorsabban fel tudják szintezni a karakterüket. Azoknak is jó lehet, akik lezárták a játék fő sztoriját, és elsődlegesen a játék endgame tartalmára szeretnének fókuszálni. (A cikk megtalálható az útmutatóban is.) Lássuk mi a teendő:

Pár tipp mielőtt belemegyünk a részletekbe:

  • Mindig próbálj meg partnert találni: Időt nyersz, ha az aktuális mobfarmot párban csinálod, ismerősöddel, vagy egy másik xp farmerral (party miatt gyorsabban öltök, valamint + 10% xp a party miatt)
  • A mara gyűrűt is be lehet dobni, ha van, amelyből szintén +10% xp kicsikarható
  • A fejlődésnél nem arra a buildre kell koncentrálni, ami szeretnél lenni, hanem amivel a leggyorsabban tudtok haladni (jelen esetben firestaff, light armor, aoe skillek)
  • A skill bar-on legyen kint, minden kasztodhoz tartozó skill ágból egy skill, hogy fejlődjön, valamint ruhákból is érdemes vegyesen öltözni ugyanilyen okok miatt
  • Takarékoskodás és a gyors szintlépés miatt fölösleges a ruhákat javítani, vedd fel amit éppen dobnak a mobok, csak akkor pazarolj pénzt cuccokra, ha minden másodperc számít :)
  • 10 szintenként, ha van nagykarid, gyárts magadnak set cuccokat, fegyvert, így gyorsabban tudsz haladni
  • Érdemes a zónákon összeszedni a skyshardokat, de elég csak akkor ha megvagy az adott zóna mobjaival, vagy 50. után, szaladj vissza összeszedni őket
  • A szintkülönbségre vigyázni kell +/-5 legyen a mobokhoz képest
  • Ha elérted a 41-42. szintet, akkor keresel valakit, aki átvisz Coldharbour-ba (Travel to Player), egyébként küldetés vinne oda

Mi a leggyorsabb fejlődés a játékban? Jelenleg a mob farm. Elsőnek elég zsibbasztónak tűnik és sokszor az is, de közben lehet csacsogni a guild társakkal, zenét hallgatni és fáradás esetén skyshardot, dungeon-t végigvinni skill pontért, vagy könyveket gyűjteni Mages Guild pontért.
Olyan területeket kell keresni, ahol közel harcos mobok találhatóak nagyobb számban 4-8, őket kell összehúzni és aoe skillekkel leölni. Minden frakció zónájában található egy-egy ilyen terület. Párban, ha jók vagytok, kb 20-30 perc egy sima szint, veterán szinten másfél óra körül jön ki, de ez sok mindentől függ már. Vagyis az első 50 szint, küldetésekkel, fősztorival kb 20 óra alatt teljesíthető, utána még 20-30 óra a Veterán 14, ha minden jól alakul.

A CIKKET FRISSÍTETTÜK ÚJ HELYEKKEL!!1.-50.lvl:

Az első 8 szint gázos, mivel kevés a skill pont és sok aoe skill nincs még meg. Nincs más teendő, mint megcsinálni pár gyors kezdő küldetést, felfedezni a helyszíneket, jó xp, esetleg ha vannak ott, leölni a bossokat és bezárni a dolmeneket. Kiegészítésként keresni kell lvl4-5-ös publik dungeon-t és körbefarmolni párszor.

Az AD ÉS EP zónákról sajnos nem tudok nyilatkozni, mivel nem játszom ott és nem tudom biztosra, hogy jó e a neten található infó. Így csak linkelem amit találtam: EP grind, EP grind2, AD grind

Upgrade 1:
AD, EP, DC leggyorsabb xp grind 20-50. Szint:

Wayrest Sever normal dungeon, patkány farm, jelenleg a leggyorsabb veterán szintig bezárólag (kb: 15-20 perc/szint párban). Veterán 1-től nem működik tovább.
Módszer: Dungeon bemegy, a krokodilok kivételével megölitek az első terem összes patkányát, kimentek a dungeon-ból, party bont, party inv, bemegy, repeat.... Tipp: nem kell átjárkálni a túloldalra, mert a krokikat behúzzátok és veszélyesek, a túloldalt lévő patkányok elérhetőek sima lövéssel is, majd átjönnek hozzátok. AOE skillek szükségesek!

7-17. Szint:
Daggerfall oldal, Glenumbra zóna, Zombi ölés. 4 helyen, 4-8 zombit össze lehet húzni. Remek hely, gyorsan lehet fejlődni.

17-26. Szint:
Daggerfall oldal, Stormhaven zóna, Ogre ölés. 4 helyen, 4-8 ogrét, medvét össze lehet húzni. Remek hely, de vigyázzatok, az ogrék nagyot ütnek.

26-32. Szint:
Daggerfall oldal, Rivenspire zóna, Monclair's katonák. 5 helyen, 4-8 katonát össze lehet húzni. Remek hely, sok katona, gyors spawn. A katonák 31.-es szintűek, így aki nem siet maradhat tovább is.

32-36. Szint:
Daggerfall oldal, Bankorai zóna, Wtiness katonák, 37. szintűek. 3 helyen, 4-8 katonát össze lehet húzni. Nem rossz hely, sok katona, gyors spawn, de a zombik jobbak, így aki meglépte a 36.-ot, lépjen tovább.

36-41. Szint:
Daggerfall oldal, Alik'r Desert zóna, zombik. A zombikat szeretjük, így vidáman ölhetőek 41.-ig, de ne tovább, mivel innentől irány a szövetségek közös zónája Coldharbour. A bátrabbak mehetnek a térkép jobb felső részén található Necropolisba is. A Necropolis utolsó 3 részén, híddal összekötve, csomó mob.

41-V1. Szint:
Minden oldalnak, Coldharbour zóna, zombik. Veterán szintig nincs is megállás. Legjobb hely, csak sajnos időnként sok a k***g, így ha telített a terület, ki lehet próbálni a másik helyet, ami egy küldetéses dungeon, nagyon sok mobbal.Veterán szintek:

V1.-V12. farm:
Cryodiil PVP zóna, Cracked Wood Cave: Veszélyes, mert az ellenfél is ugyanerre törekszik. A legjobb dungeon farm hely XP-ért és Csillagpontért, Sejanus Outpost alatt található. Csak nagyon reggel, vagy éjszaka érdemes farmolni, mert sok az ellenfél.

 

 

Daggerfall oldal, Rift Zóna: SAJNOS ehhez szükség van a teljes AD zóna Cadwell Silver küldetéseihez. Lurker Farm az északi területen, a torony körül, a Wayshrine alatt. 4-8 mobot össze lehet húzni.

Sajnos nincs több: Az összes régi helyet kilőtték, így nem maradt más hátra, mint átverekedni magad a Silver küldetésen és Rift-ben farmolni. Vagy questelés, veterán zónák kitakarítása, lásd: boss, dolmen, dungeon

V14-en jelenleg a leggyorsabb XP szerzési lehetőség a Dragonstar Arena! Persze csak akkor, ha normális csapattal megy az ember, egyébként Rift, merészeknek Cryodiil dungeon.

Sok sikert és kitartást a szintezéshez!

Megosztás

 

Készülőben lévő DLC-k
és nagyobb változások:

 

Wrathstone
Dungeon DLC
(2019. február)

 

The Elder Scrolls Online:
Elsweyr

kiegészítő/Chapter
2019. június 4.


Scalebreaker
Dungeon Pack DLC
(2019. augusztus 13.)

 

Dragonhold
sztori alapú/zóna DLC
(2019. negyedik negyedév)

 

 

Eddig megjelent:

ESO DLC-k és
Chapterek listája

 

 

Közösségi események,
ünnepek:


New Life Festival

Midyear Mayhem

Jester Festival

Witches Festival

Undaunted Celebration

Anniversary Event

 


(magyar nyelvű The Elder Scrolls Online
leírások, ismertetők)

Cikkek archívum

Powered by mod LCA

Hírek és aktualitások a Facebookon

Hasznos oldalak

 

 

 

 


Az oldalon található cikkek, ismertetők © The Elder Scrolls HQ | www.elderscrolls.hu © gumininja HQ 2005 - 2015.
The Elder Scrolls Online © 2013 ZeniMax Media Inc | The Elder Scrolls(TM) © Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company.